Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 27/05/2020 | 15:47 h

NOTÍCIES

  • audiencia

Diumenge arrenca el XXè Concurs de Teatre Vila d´Abrera

26/1/2015

Aquest diumenge dia 1 es dona el tret de sortida al Concurs de Teatre Vila d’Abrera, que enguany arriba a la seva vintena edició. En total s’han programat nou representacions, tres d’elles fora de concurs.

Entre els participants hi ha la companyia Acte Quatre de Granollers que el proper 1 de febrer presentarà “Dansa d’agost”; el 8 de febrer el Grup Bell Lloc de Sant Pere de Ribes portarà a escena “La visita de la vella dama”; el 15 de febrer serà el torn de l’Agrupació Teatral del Casal de Calaf que representarà “El nom”; el 22 de febrer els Blaugrana Scena de Sant Feliu de Codines amb “Festa està sa barrina”; l’Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà actuarà l’1 de març amb l’obra “Políticament incorrecte”; el 8 de març pujarà a l’escenari el grup 8uit de Teatre de Sant Cugat del Vallès amb “Traiciö”.

Fora de concurs, el 12 d’abril actuarà el Grup Artístic Illets, el 19 d’abril l’Escola de Teatre d’Abrera; i la cloenda i el lliurament de premis tindrà lloc el 25 d’abril amb Toni Albà i el seu espectacle “Audiència I-real”.

Totes les representacions es faran a la Sala Municipal d’Abrera a les 18.00h.

Programació del Concurs de Teatre Abrera 2015.pdf

Dilluns, 26 de gener de 2015


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25