Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 17/01/2019 | 01:29 h

NOTÍCIES

  • www enlairament globus

Abrera commemora el Dia Internacional contra la violència masclista

26/11/2014

Una trentena d´entitats d´Abrera, representants municipals i dels partits polítics i veïns i veïnes es van concentrar ahir a la tarda a la plaça de la Constitució per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Masclista que se celebra el 25 de novembre.

Els actes van començar a les 16.30h amb tallers infantils de confecció de molinets de paper i maquillatge, un berenar a base de fruita per als més petits i un taller de sensibilització per a les mares. Tot i la pluja, els concentrats a la plaça van fer l´enlairament de desenes de globus que portaven desitjos per erradicar la xacra de la violència domèstica i en defensa de la igualtat i la llibertat. Posteriorment es fa fer l´encesa d´espelmes en forma de llaç solidari i els alumnes de l´Institut Voltrera van fer la lectura del manifest contra la violència de gènere que enguany ha estat subscrit per 34 entitats del municipi i formacions polítiques. Després es va fer un minut de silenci en record de totes les víctimes.

Manifest 25 Novembre.pdf

Aquesta activitat se suma a totes les que s’han organitzat a Abrera durant tot el mes sota el lema “Novembre per a la Igualtat” i que ha acollit un taller de cuina adreçat als homes, un altre de punts de llibre i concurs de cartells per als joves, un berenar jove per la igualtat, un cinefòrum i representacions teatrals per als alumnes de l´Institut Voltrera.

Els actes que organitza l´Ajuntament d´Abrera  compten amb la col·laboració de diverses entitats locals com ara Dones i Futur, Abrera contra la Violència de Gènere o el Cineclub Emmetcinats.

Dimecres, 26 de novembre de 2014

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25