Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 26/09/2018 | 01:04 h

NOTÍCIES

  • ner

Estudiants del Voltrera participen en un projecte amb l´Ajuntament per a millorar el rendiment acadèmic

20/11/2014

Alumnes de l’Institut Voltrera d’Abrera participen en un projecte formatiu juntament amb l’Ajuntament i comerços del municipi, per a millorar el seu rendiment acadèmic amb la finalitat d’obtenir el títol de graduat en ESO entre alumnes que presenten dificultats per adquirir les competències pròpies de l’etapa educativa.

Aquesta quarta edició es pot dur a terme gràcies a la cooperació entre diferents agents locals educatius, econòmics i socials. Per tal de facilitar als alumnes les pràctiques laborals en serveis municipals i empreses del municipi, l‘Ajuntament d’Abrera ha signat un conveni de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquest curs 2014-15 són 8 els alumnes participants: un està fent pràctiques al Departament d’Esports, un altre a Educació i a un comerç local; dos més, a l’Escola Bressol Municipal Món Petit; dos més, a les consergeries de les escoles Ernest Lluch i Platón Sartí; i dos més, a la Residència d’avis Canigó.

Aquests estudiants complementen el seu horari escolar fent pràctiques en aquests espais 3 hores diàries de dimarts a divendres durant tot el curs escolar. Algunes de les tasques que desenvolupen són acompanyament d’infants o de persones grans, atenció al públic, manteniment, tasques administratives o suport a cuina i menjador, entre d’altres.


Dijous, 20 de novembre de 2014

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25