Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 10:57 h

NOTÍCIES

  • Pl Rafael Casanova

L´Ajuntament remodelarà íntegrament la plaça Rafael Casanova

7/11/2014

Abrera tindrà una plaça Rafael Casanova totalment renovada. Aquest espai públic està situat al carrer Josep Tarradelles, un dels principals eixos viaris del municipi i té un paviment, el de l´antiga pista esportiva, amb més de 40 anys d´antiguitat. Ara es farà totalment nou mantenint els grans pins que defineixen la seva estètica i proporcionen ombra tot l´any.

En el projecte de remodelació, destaca la construcció d´un nou escenari per a actes públics que tindrà una plataforma elevada amb una coberta que també farà la funció de pèrgola. Aquest escenari se situarà a la banda que toca al passeig de l’Estació.

Amb la urbanització d´aquest espai es farà també un nou sistema de recollida d´aigües pluvials, la instal·lació de nova il·luminació i la renovació de tot el mobiliari urbà com bancs, papereres i una font.

Aquestes obres estan pressupostades al voltant de 246 mil euros i tenen un termini d´execució de tres mesos. És previst que els treballs comencin el proper desembre.

Els treballs s´emmarquen en un seguit d´actuacions de millora de la via pública que durant tot l´any està duent a terme l´Ajuntament, com la renovació d´asfaltats i voreres, condicionament de parcs i jardins, repintat i renovació de mobiliari urbà, millores de clavegueram i renovació de l´enllumenat.

Presentació del projecte als veïns
L’Ajuntament va presentar aquest projecte de remodelació als veïns i veïnes
perquè el coneguessin de primera mà i poguessin plantejar consultes. L’acte informatiu va anar a càrrec de l’alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; el regidor d’Obres i Serveis, Antonio Merino; i tècnics municipals.

Divendres, 7 de novembre de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25