Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 20/05/2019 | 08:44 h

NOTÍCIES

  • taxes

L´Ajuntament congela totes les taxes i impostos per l´any 2015

3/11/2014

L’Ajuntament d’Abrera congelarà totes les taxes i els impostos que paguen els ciutadans per a l’any vinent. Així s’ha aprovat en el decurs del Ple d’ordenances fiscals celebrat aquest divendres 31 d’octubre.

L’equip de Govern ha optat per prendre aquesta mesura tenint en compte la difícil conjuntura socioeconòmica actual, amb l’objectiu d’alleugerir la càrrega financera als veïns i veïnes d’Abrera.

D’aquesta manera, no hi haurà cap increment de preus en els impostos, com per exemple la Contribució, l’Impost de Vehicles, les Plusvàlues, l’Impost de construcció (ICIO) o l’impost d’activitats econòmiques (IAE). Tampoc s’apugen les taxes que es paguen per la prestació de serveis municipals, com les de l’escola bressol municipal, les del gimnàs municipal o les del subministrament d’aigua. El consistori abrerenc segueix així la línia ja adoptada durant els darrers exercicis.

Les ordenances s’han aprovat amb el suport del govern municipal format per PSC, CiU i ICV, i el vot contrari de PP, ADA i EU-IU.

Dilluns, 3 de novembre


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25