Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 03/07/2020 | 15:49 h

NOTÍCIES

  • BANER MOSTRA

Diumenge, Abrera organitza la primera Mostra d´Entitats Socials

16/10/2014

La Plaça de Pau Casals acollirà aquest diumenge, 19 d’octubre, la primera Mostra d’Entitats Socials d’Abrera, que porta per lema “Per la voluntarietat i la solidaritat”. Aquesta trobada té l’objectiu de conscienciar els veïns i veïnes i informar-los sobre les entitats que treballen des d’Abrera en projectes socials.

Aquesta festa solidària comptarà amb la participació d’una vintena d’entitats locals, com l’Associació Abrera contra la Violència de Gènere, el Banc del Temps, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Baix Llobregat Nord, Creu Roja, Cáritas, Dones i Futur, Manos Unidas, l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica, la Asociación Contra el Cáncer, l’Associació de Celíacs, ANDA, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Baix Llobregat Nord, el Taller Ocupacional de Can Comelles, la Fundació per la Inserció Laboral (FIL) i la Fundació Arc de Sant Martí.

La plaça de Pau Casals tindrà una unitat mòbil de captació de sang i diferents activitats de música i animació, exhibicions de balls i teatre. Hi trobarem diferents tallers com el de pintura de roba, d’àlbums de fotos, un mercat de segona mà o una exhibició de vehicles dels Amics del 600, entre d’altres.

Durant tota la jornada solidària es farà una recollida de productes per al Banc d’Aliments d’Abrera. Els aliments que es poden portar són arròs, llet, oli, cacau en pols, galetes i cereals que es destinaran a ajudar les famílies del poble que estan passant per una situació econòmica difícil i que gestiona l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament.

Programa de la Mostra d´Entitats.pdf

Dijous, 16 d´octubre de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25