Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 26/09/2018 | 00:54 h

NOTÍCIES

  • sociosanitaria

Oferta de treball per cobrir una plaça de treballador familiar

13/10/2014

L’Ajuntament d’Abrera disposa en aquests moments d’una oferta de treball per cobrir una plaça de treballador o treballadora familiar. Pel que fa a la titulació, es requereix algun dels següents títols: tècnic d’atenció sociosanitària, d’atenció a persones en situació de dependència o d’integració social. També són vàlids els certificats de professionalitat i de competències corresponents a aquestes titulacions. I també es poden presentar els aspirants que acreditin dos anys d’experiència laboral i les titulacions de formació professional en cures auxiliars, auxiliars de clínica, infermeria o psiquiatria, especialistes d’assistècia geriàtrica o socio-familiar, o bé els títols universitaris en infermeria, fisioteràpia, teràpia ocupacional, treball social, educació social, mestra d’educació especial, pedagogia terapèutica i psicologia.  En tots els casos també es requereix el nivell B de català.

Pel que fa a les funcions, és per donar suport a les persones usuàries del Servei d’Atenció Domiciliària Municipal en les activitats bàsiques de la vida quotidiana, acompanyar-les en el seu procés d’aprenentatges per a l’adquisició o recuperació d’hàbits domèstics i personals, coordinar-se amb diferents professionals i dur a terme intervencions directes i avaluació de casos relatius a les mancances bàsiques en l’entorn familiar.

El termini de presentació de sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana s’allarga fins el 18 d’octubre, i les persones interessades a presentar-se al procés, poden consultar les bases al detall en aquest web municipal a l’apartat de Treballa a l’Ajuntament.

Dilluns, 13 d´octubre de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25