Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 05:22 h

NOTÍCIES

  • foto_gent_gran_2

Abrera celebra la Setmana de la Gent Gran

30/9/2014

Durant aquesta setmana Abrera celebra la Setmana de la Gent Gran amb un seguit d’actes que potencien l’envelliment actiu i saludable a través de la promoció de la salut de les persones grans, l’augment del seu benestar i la seva participació activa.
Fins diumenge l’Ajuntament ha programat diferents activitats com tallers relacionats amb la salut: un taller de massatges, de relaxació, de reiki i tai-txi; d’altres més lúdics, com un taller de Bollywood, que comptarà amb l’actuació de l’escola Sweet India de Vilanova del Camí; o sessions pràctiques per aprendre a fer sabó a partir de greixos.

Aquestes sessions es complementen amb xerrades sobre alimentació on experts en alimentació, nutrició i dietètica del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona explicaran com ha de ser una bona alimentació quan ets gran.

Clou aquesta setmana d’envelliment actiu la popular caminada de la Gent Gran que diumenge celebra la seva 16a edició. Aquesta marxa inter generacional aplega cada any més de 400 veïns i veïnes d’Abrera de totes les edats.

Totes les activitats es fan al Casal d’Avis, excepte la caminada que fa un recorregut aproximat d’una hora pel municipi i que sempre s’emmarca al voltant de l’1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran.

La Setmana de la Gent Gran que organitza l’Ajuntament d’Abrera compta amb la col·laboració del Casal d’Avis, el Centre Excursionista i Protecció Civil.

Dimarts, 30 de setembre de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25