Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 20/01/2019 | 22:20 h

NOTÍCIES

  • menjador escola bressol

Fins el 12 de setembre es pot demanar ajut de menjador de l´Escola Bressol Municipal

24/7/2014

L’Ajuntament d´Abrera ha aprovat la concessió d’ajudes de menjador per a l’alumnat de 0 a 3 anys escolaritzat a la llar d’infants municipal Món Petit. Aquestes ajudes tenen per objectiu ajudar les famílies que es troben en moments de dificultat econòmica,  garantir l’assistència a aquest espai educatiu i facilitar la conciliació de la vida familiar i personal en un context en que molts pares i mares necessiten disposar de temps per a la formació i recerca de feina.

Aquestes beques s’emmarquen dins dels ajuts concedits per la Diputació de Barcelona, mitjançant el Programa de “Suport al servei de menjador de les escoles bressol municipals”, pels quals destina un import de 4.772 euros al consistori abrerenc.

Les famílies que es vulguin acollir a aquests ajuts poden presentar la seva sol·licitud a partir de l’1 d’agost i fins el 12 de setembre, a l’Ajuntament (a l’Oficina d’Atenció Ciutadana) mitjançant un model normalitzat que esta disponible també al web municipal i a l’Escola Bressol Municipal. 

Les bases de la convocatòria i la documentació a aportar es poden consultar i descarregar al banner de portada d´aquest mateix web.

Dijous, 24 de juliol de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25