Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 11:05 h

NOTÍCIES

  • IMG_0940

Els Plans d´Ocupació Local permetran contractar 22 veïns d´Abrera

19/6/2014

L’Ajuntament d’Abrera duu a terme quatre Plans d’Ocupació que permetran contractar un total de 22 veïns en tasques de manteniment d’espais públics i administració. A banda del Programa Treball Formació (que ha donat feina a 6 treballadors) i del Pla de Col·laboració Social (que ha permès contractar 2 persones més), l’Ajuntament finançarà dos Plans d’Ocupació Local destinats a donar feina a 14 treballadors durant 6 mesos.

El projecte s’ha dividit en dues fases. La primera comença al juny, i la segona s’iniciarà després de l’estiu. Mitjançant un procés selectiu que ha tingut en compte la situació sòcio-econòmica dels aspirants, ara al juny es contracten els primers set treballadors del Pla d’Ocupació Local, que durant sis mesos s’incorporaran a la plantilla municipal: quatre, faran tasques de la Brigada Municipal (dos, feines de reparació de voreres i dos més,neteja de parcs i jardins); dos treballadors col·laboraran en el Departament de Protecció Civil i un altre desenvoluparà tasques administratives. El cost global de les contractacions del Pla d’Ocupació Local és de 105.000 euros.

Treballadors en situació d’atur
Els plans d’ocupació són programes de contractació de treballadors i treballadores aturats per a la realització d’obres i serveis d’interès general amb l’objectiu de procurar una feina a les persones amb més dificultats per accedir-hi.

Es dóna preferència a les persones que pertanyen als col·lectius que tenen major dificultat per entrar al món laboral, és a dir, dones, majors de 45 anys, joves en recerca de la seva primera ocupació, persones amb disminucions,persones amb risc d’exclusió social, etc. Els candidats han d’estar inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació, no percebre o haver esgotat la prestació d’atur, entre altres requisits.

Dijous, 19 de juny de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25