Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 20/11/2019 | 22:36 h

NOTÍCIES

  • subvenció llibres

L´Ajuntament subvenciona els llibres de text a 1.800 escolars

10/4/2014

Un total de 1.769 famílies d´Abrera es beneficien aquest curs de la subvenció municipal de llibres de text i material escolar. L’Ajuntament assumeix, per setè any consecutiu, el cost dels llibres de text a nens i nenes d’educació infantil, primària, secundària i educació especial pagant el 50% de la factura en llibres i 75 euros per a la compra de l’ordinador escolar i continguts educatius digitals.

Les famílies abrerenques que van comprar els llibres a través de les AMPA van obtenir directament aquest descompte i la resta de famílies ho van  sol·licitar directament a l’Ajuntament.

Aquest ajut és una mesura de caràcter social que l´equip de govern està duent a terme els darrers anys per tal de reduir la despesa de les famílies en material escolar i enguany representa un import total d’uns 110.000 euros, xifra similar a la de l’any anterior.
 
Aquesta subvenció està adreçada a totes les famílies empadronades a Abrera amb fills de 3 a 15 anys que vagin als centres educatius públics o concertats tan d’Abrera com d’altres municipis.

Dijous, 10 d´abril de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25