Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 19/01/2019 | 17:50 h

NOTÍCIES

  • escola abrera

Els alumnes de l´Escola Abrera visiten l´Ajuntament

17/3/2014

Els escolars de quart curs de l´Escola Abrera han fet avui una visita guiada per l´Ajuntament dins de l´activitat “El meu Ajuntament” i han lliurat les seves propostes de municipi a l´alcaldessa, Maria Soler.

Aquesta activitat educativa està emmarcada en el programa Abrera Educa i s´adreça als alumnes de cicle inicial de les escoles del municipi amb la finalitat de donar a conèixer als alumnes l´Ajuntament i la seva organització.

Abans de la visita al consistori, aquests alumnes de 10 anys fan a l´aula una introducció teòrica i dues pràctiques en grup on elaboren propostes per al municipi i les presenten a l´aula per ser escollits alcalde o regidors. Aquestes propostes les han exposat avui davant l´alcaldessa, Maria Soler, i la regidora d´Ensenyament, Guadalupe Marcos, a la sessió que han fet a la Sala de Plens. Conscients de la situació econòmica, els petits són sensibles a la crisi i han fet peticions per ajudar a la gent més necessitada, que es creï més ocupació o que es construeixi l´edifici de la nova escola d´Abrera. Els alumnes escollits regidors i alcaldessa pels seus companys han pres lloc dels seus seients a la Sala de Plens. En el torn de preguntes, els escolars s´han interessat sobre el treball que fa una alcaldessa.

Al final de la visita, els escolars s´han endut un portafolis de record.

Dilluns, 17 de març de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25