Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 04:47 h

NOTÍCIES

  • carvanal

La Plaça de Pau Casals s´omple per a la festa de Carnaval

3/3/2014

Abrera va tornar a viure dissabte un dels Carnestoltes més sonats i una de les festes més concorregudes de l´any. Els principals carrers del municipi es van omplir de color, música, màscares i disfresses en una de les festes més esbojarrades a ritme de xaranga i batukada. Centenars de veïns i veïnes es van concentrar al Parc de Can Morral, des d´on es va iniciar la rua que va recòrrer els principals carrers del municipi amb una cinquantena de disfresses que participaven al concurs.

A la rua es va poder veure tota mena de disfresses, molt elaborades i originals, com emoticons, mòbils, comparses de monges i frares del Vaticà, caixes de cervessa, estruços, flors, glòbuls aerostàtics, pirates, pallassos o princeses.

L´animada cercavila va arribar fins a la plaça de Pau Casals, on un espectacle d´animació infantil va engrescar a menuts i grans amb les coreografies fins el moment de fer el lliurament de premis del concurs de disfresses. Es van lliurar premis a les tres millors disfresses de quatre categories: dels 0 als 5 anys, de 6 a 10 anys, d´11 a 16, i l´última, la d´adults, a partir de 17 anys, que va lliurar el primer premi a la comparsa dels Vikings. 

 

Dilluns, 3 de març de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25