Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 03/07/2020 | 15:51 h

NOTÍCIES

  • IMG_0430

El Mercat Municipal lliura un xec de 300 euros al Banc d´Aliments de Creu Roja

21/2/2014

El Mercat Municipal d´Abrera (MMA) ha atorgat un total de 62 xecs per valor de 5 euros cadascú (310 euros en total) al Banc dels Aliments de Creu Roja per a les famílies més necessitades del municipi. Aquesta quantitat s´ha aconseguit de la venda de calendaris solidaris que es va fer el passat Nadal i servirà per a la compra de productes d´alimentació bàsica per a les famílies derivades del departament d´Acció Social de l´Ajuntament.

Una representació de paradistes del mercat han lliurat els talons al President de Creu Roja del Baix Llobregat Nord, Santiago Sánchez, en un acte que també ha comptat amb la presència de la gerent del Mercat, Paqui Granados; l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; i les regidores de Promoció Econòmica i Acció Social; Mònica Torre-Marín i Cristina Bigordà.

El president de Creu Roja ha agraït aquesta aportació que "arribarà a les famílies més necessitades" i ha valorat molt positivament el suport de l´Ajuntament així com de totes les iniciatives solidàries que s´hi puguin fer al respecte "perquè totes sumen".

Divendres, 21 de febrer de 2014


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25