Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/11/2019 | 16:55 h

NOTÍCIES

  • 16p

Una cinquantena de veïns planten més de 600 arbres a la plana del riu

10/2/2014

Una cinquantena de persones, entre elles molts nens, han participat aquest dissabte a la plantada popular d’arbres a la plana del riu Llobregat. En total es van plantar més 600 exemplars d’arbres autòctons com ara el pollancre negre, l’alber i el tamariu amb l´objectiu de regenerar el bosc de ribera a la zona verda i finques agrícoles municipals de Can Morral del Riu i Sant Hilari.

La iniciativa estava impulsada per l’Ajuntament d’Abrera, l’Associació Naturalista d’Abrera ANDA i l’entitat Seo/Birdlife, i amb el suport d’altres entitats locals i ecologistes com l´Associació de Voluntaris de Protecció Civil o l´Associació Hàbitat-Projecte Rius.

A banda de plantar més de 600 arbres, també es va dur a terme una jornada d’anellament d’ocells a la zona ZEPA, és a dir, zona d’especial protecció per a les aus a càrrec de SEO/Birdlife.

L´entorn del Llobregat al seu pas per Abrera és una zona privilegiada ja que es localitza una gran biodiversitat d’espècies per la confluència de diferents hàbitats com el bosc de ribera o els prats amb ramats. Aquesta zona està protegida a nivell europeu i és una de les zones més ben conservades del Baix Llobregat.

Dilluns, 10 de febrer de 2014

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25