Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 16/08/2018 | 04:25 h

NOTÍCIES

  • baner arbres riu

Dissabte, plantada popular d´arbres a la plana del riu Llobregat

5/2/2014

Aquest dissabte dia 8 es durà a terme a Abrera una Plantada Popular d´arbres a la plana del riu del Llobregat. Aquesta activitat està organitzada per l´Ajuntament d’Abrera en col·laboració amb l’Associació Naturalista ANDA i l’entitat Seo/Birdlife,i compta amb el suport de Llobregat SOStenible, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, l’Associació de Pescadors d’Abrera, l’Agència Catalana de l’Aigua i l’Associació Hàbitats-Projecte Rius.

En total es plantaran més de 600 arbres d´espècies autòctones diferents per a fer la restauració ambiental de l´entorn riberenc d´Abrera (de la zona verda i de les finques agrícoles municipals de Can Morral del Riu i de Sant Hilari). Durant el matí també es farà una sessió d´anellament d´ocells a càrrec de SEO/Birdlife.

La plantada popular es farà durant tot el matí (de 10.00h a 13.00h) a la plana del riu Llobregat, just al costat de l’estació de bombament d’aigües residuals de Sant Hilari. El lloc de trobada serà a les 10.00h a l’estació de Ferrocarrils d’Abrera.

Aquesta activitat està oberta a totes les entitats i veïns i veïnes que s’hi vulguin sumar. Els menors han d’anar acompanyats pels pares o tutors legals.

Dimecres, 5 de febrer de 2014

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25