Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 19/09/2019 | 12:41 h

NOTÍCIES

  • b copia

Abrera participa al Gran Recapte del Banc d´Aliments

29/11/2013

Divendres i dissabte, dies 29 i 30 de novembre, el Banc dels Aliments organitza el Gran Recapte amb l´objectiu d´ajudar les famílies més necessitades. A Abrera s´instal·len dos punts de recollida: al Mercat Municipal i al Montserrat Centre Abrera. Les donacions es poden fer divendres durant tot el dia dins l´horari comercial, i dissabte al matí. Es necessiten llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. La classificació i recepció dels aliments provinents de la demarcació de Barcelona, com és el cas d´Abrera, es realitzarà al ZAL-PRAT gràcies a la cessió d´una nau de prop de 2.500 metres quadrats.

Per cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte amb l´objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones amb més dificultats. Els dies 29 i 30 de novembre mobilitzarà més de 20.000 voluntaris repartits per més de 1.800 punts de recollida habilitats en mercats i supermercats de 250 poblacions de Catalunya, entre elles Abrera.

Al muncipi, el Gran Recapte es coordina a través de Cáritas, qui també participa dissabte, juntament amb el Casal d´Avis, en el festival solidari “Operació Quilo”. A partir de les 17.30h, a la Sala Municipal, el grup de varietats del Casal presentarà el seu nou espectacle “Oye, vive la vida!”. El preu de l´entrada és un quilo o un litre de productes alimentaris per a nens o bé productes d´higiene o neteja.
 
Aniversari del MMA
D´altra banda, dissabte al matí es celebra la festa del cinquè aniversari del Mercat Municipal. A partir de les 11.00h hi ha degustacions a les diferents parades, globoflèxia, xocolatada, exhibició de funky, el lliurament dels premis del càsting que el mercat va realitzar per elaborar el seu calendari solidari, i es presentarà la campanya de Nadal del Mercat.
 
I diumenge, l´associació de veïns de Ca n´Amat organtiza la primera trobada boletaire. Durant el matí es fa una sortida, una xerrada d´un expert, degustació de bolets i es lliuraran premis als millors exemplars recollits. I a les 14.00h es farà una botifarrada popular.

Divendres 29 de novembre de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25