Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/09/2018 | 23:54 h

NOTÍCIES

  • IMG_9768

Més de 400 participants a la Caminada de la Gent Gran d´enguany

24/11/2013

Un total de 430 veïns i veïnes d´Abrera han participat aquest diumenge 24 de novembre a la tradicional Caminada de la Gent Gran que organitza el Casal d´Avis, El Centre Excursionista, Protecció Civil i l´Ajuntament.

La concentració ha estat a les 10.00h davant el Casal d´Avis per a les recollida dels tiquets de l´esmorzar i les samarretes i mitja hora més tard s´ha donat el tret de sortida des de la plaça Pau Casals. En un recorregut aproximat d´una hora, els participants han passat per davant de l´església romànica de Sant Pere, pel passeig de l´Estació, pel barri de Sant Hilari i han finalitzat al Gimnàs Municipal del Platón Sartí. Aquí els caminants s´han menjat l´entrepà per a recuperar forçes i el matí festiu ha continuat amb un animat ball.

Aquesta marxa s´emmarca dins dels actes de celebració de l´1 d´octubre, Dia Internacional de la Gent Gran, i enguany per la proximitat, també amb al Dia Internacional contra la Violència Masclista, que se celebra aquest dilluns. Per aquest motiu aquest any les samarretes dels participants han estat liles, del color representatiu d´aquesta reinvindicació. La finalitat d´aquesta activitat és la de promocionar la salut de les persones grans, l´augment del seu benestar i potenciar la participació de la gent gran.

 Diumenge, 24 de novembre de 2013

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25