Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 16/08/2018 | 04:24 h

NOTÍCIES

  • connecta't 2013

Estudiants participen en un projecte per a millorar el seu rendiment acadèmic

18/11/2013

Alumnes de l´Institut Voltrera d´Abrera participen en un projecte formatiu juntament amb l´Ajuntament, comerços i empreses del municipi, per a millorar el seu rendiment acadèmic, la motivació i l´interès amb la finalitat d´obtenir el títol de graduat en ESO entre alumnes que presenten dificultats per adquirir les competències pròpies de l´etapa educativa.

Aquesta tercera edició es pot dur a terme gràcies a la cooperació entre diferents agents locals educatius, econòmics i socials. Per tal de facilitar als alumnes les pràctiques laborals a realitzar en serveis municipals i empreses del municipi, l´Ajuntament d´Abrera ha signat un conveni de col·laboració amb el Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquest curs 2013-14 són 9 els alumnes participants: dos estan fent pràctiques als Departaments d´Educació i Esports de l´Ajuntament; dos més, a l´Escola Bressol Municipal Món Petit; un, a la consergeria de l´Escola Ernest Lluch; un altre, a la consergeria de l´Escola Platón; un, al Cafè del Mercat; i dos més, a la Residència Canigó de Serveis Geriàtrics.

Aquests estudiants complementen el seu horari escolar amb la realització d´activitats formatives en aquests espais, on hi van 3 hores diàries de dimarts a divendres durant tot el curs escolar. Algunes de les tasques que desenvolupen són acompanyament d´infants o de persones grans, atenció al públic, manteniment, tasques administratives o suport a cuina i menjador entre d´altres.

Dilluns, 18 de novembre de 2013
 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25