Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 18/01/2019 | 12:35 h

NOTÍCIES

  • violencia4943[1]

Abrera contra la violència de gènere

13/11/2013

El Consell de Dones del Baix Llobregat, en col·laboració amb tots els ajuntaments de la comarca, entre ells l´Ajuntament d´Abrera, organitza durant tot el mes de novembre la campanya "El Baix Llobregat contra la violència masclista", en el marc del Dia Internacional per a l´Eliminació de la Violència envers les Dones el proper 25 de novembre.

Aquesta campanya comarcal pretén sensibilitzar, denunciar i reivindicar els drets de totes les dones i infants a viure i créixer sense por, i del deure d´aquesta societat de lluitar per a l´eradicació de la violència masclista.

En el cas concret d´Abrera, s´han programa diversos actes en col·laboració amb diverses entitats locals com ara Dones i Futur, Abrera contra la Violència de Gènere o el Cineclub Emmetcinats. En aquest sentit, s´està duent a terme un taller de cuina per a homes, diumenge 17 tindrà lloc un cinefòrum sobre la pel·lícula “Redención” i el dia 22 de novembre es farà un cafè-col·loqui de reflexió sobre la discriminació de gènere. El dia 25 tindrà lloc l´acte institucional amb lectura d´un manifest, encesa d´esplemes i tallers infantils; i el 29 de novembre es faran diversos passis de l´obra de teatre “M´agrada”.

Dimecres, 13 de novembre de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25