Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/01/2019 | 16:52 h

NOTÍCIES

  • IMG_9603

Alumnes abrerencs participen al programa europeu Comenius

22/10/2013

Alumnes de l´escola Platón Sartí d´Abrera participen al programa europeu Comenius amb d´altres centres d´Alemanya, Hongria, Itàlia, Suïssa i Turquia.

Aquest projecte té una durada de dos anys durant els quals els alumnes participants, d´entre 11 i 14 anys, treballaran sobre l´aigua, i l´intercanvi de material i informació es farà en anglès, que és l´idioma comú. Els objectius del projecte són conèixer els costums, les llengües, les diferents cultures dels països participants i la utilització de la llengua anglesa com a mitjà de comunicació necessària i real.

La primera trobada d´aquest projecte va ser a Alemanya i aquesta setmana una vintena d´estudiants europeus visiten Abrera. Aquest dimarts s´ha fet la benvinguda a l´escola Platón i ha comptat amb l´assistència de l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler, i la regidora d´Ensenyament, Guadalupe Marcos. Els alumnes abrerencs han fet una representació de la llegenda de Sant Jordi en anglès i han cantat l´himne europeu de l´Alegria, entre d´altres. També hi ha hagut una petita demostració del folklore local amb una exhibició flamenca i la ballada dels gegants del municipi. Durant l´estada, els mestres i alumnes aprofitaran per visitar el municipi i fer turisme per Barcelona i Montserrat.

Hi ha d´altres centres d´Abrera que han participat d´altres anys en aquest programa internacional, com l´Institut Voltrera i l´escola Ernest Lluch.


Alumnes participants al programa Comenius de l´escola Platón


Dimarts, 22 d´octubre de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25