Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/01/2019 | 16:53 h

NOTÍCIES

  • 37

L´Ajuntament paga el 50% dels cost dels llibres als alumnes abrerencs

23/9/2013

L´Ajuntament d´Abrera subvenciona el 50% del cost dels llibres de text als alumnes abrerencs dels cicles d´ensenyament obligatori, des de P3 fins a 4t d´ESO. El consistori també ha concedit un ajut de 75 euros per a la compra de l´ordinador  per a primer d´ESO i una subvenció dels 50% dels cost dels continguts educatius digitals. En el cas d´alumnes d´escoles d´educació especial, l´ajut és del 50% del cost del material didàctic. 

Les famílies abrerenques que han comprat els llibres a través de les AMPA ja han obtingut directament aquest descompte. Això és possible gràcies a que l´alcaldessa, Maria Soler, ha signat un conveni de col·laboració amb les associacions de pares i mares d´alumnes (AMPA) i directors dels quatre centres públics que hi ha al municipi (les escoles Francesc Platón Sartí, Ernest Lluch, l´Escola Abrera i l´institut Voltrera). La resta de famílies poden sol·licitar l´abonament del 50% omplint el formulari que es troba a la seva disposició a l´Ajuntament (Oficina d´Atenció Ciutadana) o bé descarregant-lo directament al web municipal www.ajuntamentabrera.cat. Aquest imprès es pot presentar fins al 31 de desembre.

Aquest ajut és una mesura de caràcter social que l´equip de govern està duent a terme els darrers anys per reduir la despesa de les famílies en material escolar i que, en l´actual context econòmic, encara es fa més necessari. Enguany, representa un import de més de 150.000 euros.


L´alcaldessa (centre) amb representants dels centres i de les AMPA

Dilluns, 23 de setembre de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25