Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 19/01/2019 | 17:56 h

NOTÍCIES

  • logo Abrera Comerc

Diumenge 8, nova edició del Forastocs

4/9/2013

L´Associació d´Empresaris i Comerciants Abrera Comerç organitza aquest diumenge dia 8, una nova edició del Forastocs, la Fira d´Oportunitats amb ofertes, restes de sèrie, liquidació d´estocs i la presentació de nous establiments en promoció.

Durant tota la jornada els veïns podran passar per aquesta fira on hi haurà parades de roba, complements, productes d´alimentació, joguines, perruqueria, papereria, esports, flors i restauració.

A banda dels estands dels diferents establiments, també hi haurà tallers de manualitats a càrrec de l´Esplai Voltrera, inflables infantils i actuacions de ball a càrrec de l´Associació Pas a Pas, el grup de sevillanes del Casal de la Gent Gran, i l´Escola de Ball Juan Antonio Garcia.

L´Associació la composen una quarantena de petites empreses i establiments que al llarg de l´any organitzen diferents fires per tal d´incentivar el comerç local. En la seva organització hi col·labora l´Ajuntament.

La Fira s´organitza a la plaça de Pau Casals, des de les 10.00h fins a les 20.00h. Segons ha informat l´organització, en cas de pluja es suspendrà l´esdeveniment.

cartell Foraestocks.pdf

Dimecres, 4 de setembre de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25