Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 15/01/2021 | 22:42 h

NOTÍCIES

  • Continuem treballant conjuntament amb el CAP i la direcció de la residència Canigó pel benestar dels i les residents i treballadors i treballadores del centre. La infermera Marian Fenández i el doctor Juan Miguel Cuenca, preparats per visitar la residència
  • Continuem treballant conjuntament amb el CAP i la direcció de la residència Canigó pel benestar dels i les residents i treballadors i treballadores del centre
  • Donem 340 mascaretes a la residència Canigó del nostre municipi

    + 2

  • Realitzem tasques de desinfecció de la residència per a gent gran Canigó del nostre municipi
  • Donem 340 mascaretes a la residència Canigó del nostre municipi

Continuem treballant conjuntament amb el CAP i la residència Canigó pel benestar de les persones residents i els i les professionals del centre

21/4/2020

A Abrera som solidaris! Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem col·laborant i treballant conjuntament amb el CAP del nostre municipi i l'equip directiu de la residència Canigó per la prevenció i contenció del coronavirus. El personal sanitari del CAP visita el centre abrerenc periòdicament per fer seguiment de l'estat de salut de les persones del centre, residents i professionals.

A la foto superior, veiem a la infermera Marian Fernández i el doctor Juan Miguel Cuenca equipats i preparats amb els vestits de protecció per traslladar-se a la residència amb el vehicle, que hem posat a la seva disposició gràcies a la col·laboració de les empreses SEAT i Respiro. Des de l'Ajuntament agraïm l'esforç que diverses companyies estan realitzant per combatre el coronavirus (feu clic aquí). 

 

Donació de material de protecció i tests

Des de l'Ajuntament hem cedit a la residència material de protecció en diverses ocasions, com 340 mascaretes per la prevenció i contenció del coronavirus, 70 equipaments de protecció homologats i tests ràpids de detecció de COVID-19, entre d'altra material.

 

A més, des de l'Ajuntament i la direcció de la residència hem sumat esforços per demanar a la Generalitat de Catalunya implicació i solucions eficaces per garantir la qualitat de vida dels i les residents del centre abrerenc.

 

Atenció sanitària a Abrera

El CAP del nucli urbà (c. de Manresa, 9-15) atèn de dilluns a divendres de 8 h a 20 h. Recordem que només s’atenen urgències, injectables i revisions d'infants amb vacunacions programades. La programació de visites està ajornada i es funciona amb el sistema de cites al dia, i les receptes es poden renovar telefònicament.

 

Recordem també que els consultoris dels barris de Can Vilalba i Santa Maria de Vilalba estan tancats com a mesura de prevenció i contenció del coronavirus. 

 

Els dissabtes, diumenges i festius us haureu d’adreçar al CAP d’Esparreguera (de 8 h a 20 h).

 

Fóra d'aquest horari: truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al CUAP la Solana de Sant Andreu de la Barca o a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (de 20 h a 8 h).

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon del CAP del centre urbà, al 93 770 25 61 dins l'horari d'atenció (de 8 h a 20 h). 

 

Accés a La Meva Salut i eConsulta

A causa de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus, la Direcció d'Atenció Primària Costa Ponent de l'Institut Català de la Salut recomana a la ciutadania que contacti de manera telemàtica amb els aplicatius La Meva Salut (LMS) i l’eConsulta. Així, es podrà evitar el col·lapse telefònic i s'atendran les consultes.

Si encara no hi teniu accés, demaneu-lo al telèfon gratuït 900 05 37 23 (de dilluns a divendres, de 8 a 20 h)
 

El 061 Salut Respon és el telèfon per atendre consultes específiques sobre el coronavirus. També s'ha habilitat l'App 061CatSalut Respon, una aplicació mòbil pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut

 

 

Consulteu totes les mesures preses per l'Ajuntament per la prevenció i contenció del coronavirus. Feu clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25