Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/09/2018 | 23:16 h

NOTÍCIES

  • banner inflable

Cap de setmana de festes als barris de Ca n´ Amat, Rebato i Castell de Voltrera

16/7/2013

Aquest cap de setmana els veïns de Ca n´ Amat, del Rebato i del Castell de Voltrera celebren les seves festes amb activitats programades per a tothom que hi assisteixi: des de actuacions infantils, tornejos de futbol, petanca, parxís i dominó fins a actuacions dels grups de teatre municipals, balls de nit, cercaviles i havaneres, que ompliran els barris amb festa i gaudi.

Ca n´ Amat:
Aquest divendres 19 de juliol comencen les festes del barri de Ca n´ Amat amb la inauguració de la terrassa de la Festa Major a les 19h i, a partir de les 20h, l´actuació infantil dels pallassos Ja-Ja-Ja. A la nit, a les 23.00h es donarà el tret de sortida de la Festa Jove amb l´actuació del DJ David Bascu i el concurs de roba “Cutre de Luxe” amb la desfilada dels participants, la posterior votació del guanyador i l´entrega de premis.

Al dia següent, dissabte 20 de juliol, a partir de les 11h, s´ha programat el concurs infantil de dibuix i, tot seguit, una degustació de pernil gratuïta per a tots els assistents. A la tarda, a les 17h s´iniciaran els torneigs de parxís, dominó i petanca, i tot seguit s´instal·laran els inflables infantils, amb discoteca inclosa, i els autos de xoc ecològics. A les 22h tindrà lloc el sopar de Germanor i el càtering i, una hora més tard, l´orquestra Son and Cia, posarà la música a la Festa Major.

El diumenge 21 començarà amb una festa de l´escuma a partir de les 12h i a les 19h tindrà lloc l´exhibició musical de Salto a la Fama. Per tancar l´última nit de festa, a partir de les 21h s´organitzarà un sopar de germanor i un càtering i, tot seguit, el grup Montemar portarà les havaneres al barri amb el tradicional rom cremat per als assistents i, a les 23h es celebrarà un espectacle sorpresa de final de festa.


Rebato:
I el dissabte 20 de juliol també s´inicien les festes del barri del Rebato amb un partit de futbol dels veïns del barri i un taller infantil a partir de les 11h. Ja per la tarda a partir de les 18.30h hi haurà un concurs d´aixecar i beure en porró i a les 19.15h un concurs de coques de pa de pessic.

A les 20h el grup Roques Blaves tocaran havaneres que conduiran a un sopar de germanor al carrer a les 21.30h. A la nit, a partir de les 23.30h el grup Josep & Eva protagonitzarà el ball de nit de Festa Major.

Al dia següent, diumenge 21, comença el dia amb un jocs infantils a les 12h del migdia i per la tarda, a les 18.30h la cercavila surt pels carrers del barri del Rebato i a les 19.30h la organització Abrera Sardanista porta les sardanes al barri i a les 21h del vespre la festa s´acomiada amb una xocolatada popular.

Castell de Voltrera:
I també el proper dissabte, tindrà lloc la festa del Castell de Voltrera. A les 9h hi haurà un chupinazo d´ inici de la festa i una concentració de cotxes i motos, a més d´un esmorzar popular al Casal Social. A les 10h s´instal·larà un castell d´inflables i un trampolí d´aigua per als més petits i començarà el campionat de petanca i fins a les 11.30h se celebrarà el campionat infantil de futbol infantil.

A les 14h s´organitzarà una paellada popular a càrrec del restaurant Can Martinet i ja per la tarda, a partir de les 17h s´instal·larà un toro mecànic. A les 18h se celebrarà el torneig de futbol d´adults.
I a les 20h hi haurà l´entrega de trofeus a tots els participants organitzat per la colla de Gegants d´ Abrera. A les 21h hi haurà un sopar de final de festa i a les 22h es clouran les celebracions amb un ball de festa i un chupinazo final.

La propera setmana començaran les festes de Santa Maria de Vilalba, que engeguen el proper dimecres 24 i s´estendran fins el diumenge 28.
Podeu consultar totes les activitats al detall als programes de les Festes dels Barris en aquest mateix web.
Dimarts, 16 de juliol de 2013

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25