Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 15/09/2019 | 11:55 h

NOTÍCIES

  • IMG_8558

Últims dies per participar al concurs fotogràfic ´Fes clic a la Festa Major´

4/7/2013

Fins el 12 de juliol estarà oberta la participació al concurs fotogràfic ´Fes Clic a la Festa Major´ amb l´objectiu que tots els ciutadans que hagin pres alguna imatge dels tres dies de Festa Major enviïn les seves propostes a la Casa de Cultura.
L´Associació Fotogràfica ClickAbrera, en col·laboració amb l´Ajuntament, convoca el concurs fotogràfic i atorga tres premis de 180, 120 i 70 euros respectivament als guanyadors, a més d´un premi especial de 70 euros per a la millor fotografia d´entre els socis de ClickAbrera.
Les fotografies han de ser de 30 per 40 centímetres com a màxim i s´han de presentar muntades en cartolina blanca o negra rígida. Al dors ha de figurar el títol de la imatge i les dades personals de l´autor.
El jurat estarà format per dues persones designades per la Federació Catalana de Fotografia i una persona representant del departament de Cultura de l´Ajuntament d´Abrera. El veredicte es farà públic el 13 de juliol en un acte que tindrà lloc a la Casa de Cultura obert a tothom que hi vulgui assistir.
A més, fins el 30 de juliol la Casa de Cultura acollirà una exposició amb les imatges presentades al concurs.


Dijous, 4 de juliol de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25