Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 18/01/2019 | 15:29 h

NOTÍCIES

  • IMG_8609

Concorreguda Festa Major de Sant Pere

2/7/2013

Abrera va celebrar la Festa Major 2013 del 28 al 30 de juny, amb activitats tradicionals, com la gran Tabalada de Sant Pere que va arribar fins l´Ajuntament, on els esperava el baríton cubà Ulises Ordúñez, cantant proper al municipi on va residir durant un temps, per donar el tret de sortida als tres dies de festa. Tot seguit, la Colla de Diables Bram de Foc va muntar els seu espectacle pirotècnic fins a la renovada plaça de l´Església.

Per celebrar el dia de Sant Pere, la Colla de Geganters d´Abrera va sortir al carrer per protagonitzar la Cercavila amb els gegants Roser i Pere i Montserrat i Armengol, en companyia de les colles de gegants dels municipis del voltant. Enguany, es va homenatjar el que ha estat cap de colla durant 30 anys: Martí Sucarrats.

Un dels actes més tradicionals, però, va ser el concert vermut que va omplir l´hort de la parròquia al so del grup David Monné Quintet. Tampoc van faltar les ballades i audicions de sardanes, el Toc de Matines, exposicions de pintura i manualitats i els balls d´envelat a la plaça Pau Casals.

Les activitats esportives també van ser presents durant les festes, amb les 12 hores de frontó, el torneig de futbol sala i el concurs de pesca. De la mà del pallasso Marcel Gros i la companyia de Teatre Mòbil, així com el parc d´inflables aquàtics, la Festa Major va arribar als més petits.

D´altra banda també es van reafirmar les activitats destinades als més joves, com l´ Olimpíada Jove, l´Exhibició de Danses Urbanes i el Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac, amb prop de 6.500 participants al parc de Can Morral.

Aquesta Festa Major va posar el punt i final amb focs artificials que van deixar un molt bon record.


Dimarts, 2 de juliol de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25