Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 19/01/2019 | 17:39 h

NOTÍCIES

  • femdissabte120

Dissabte, jornada de neteja d´espais fluvials

6/6/2013

Per motius climatològics l´activitat “Fem dissabte” prevista per avui queda anul·lada.  

El proper 8 de juny Abrera participa en una nova edició del Fem dissabte! la jornada de neteja popular dels espais fluvials que organitza l´Associació Hàbitats - Projecte Rius en col·laboració amb l´Ajuntament d´Abrera, l´Associació Naturalista d´Abrera i Protecció Civil.

L´objectiu és extreure la brossa de la llera i la ribera del riu. En el cas d´Abrera, la neteja es centrarà en el riu Llobregat i el punt de trobada serà dissabte 8 de juny,a les 10 del matí, a Can Morral del Riu. Es recomana portar guants protectors i roba i calçat còmode.
Durant la jornada es faran tallers de natura amb els equips de l´Associació Hàbitats/Projecte Rius amb activitats interpretatives dels ecosistemes del riu i observació de la flora i la fauna riberenques.

Aquesta iniciativa es porta a terme des de 2007. En les darreres edicions, el Fem Dissabte! ha aplegat més de 1000 persones voluntàries per tot Catalunya que s´encarreguen de recollir les deixalles de petit volum (plàstics, cartrons, pedaços de roba, o llaunes). Alhora, les brigades de medi ambient i neteja dels ajuntaments participants s´encarreguen de la retirada dels elements més voluminosos o perillosos, com la ferralla, els electrodomèstics o restes de vehicles.

Més informació de l´activitat: http://www.projecterius.org/femdissabte/

Dijous, 6 de juny de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25