Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/01/2019 | 16:52 h

NOTÍCIES

  • bannermosquittigre

Consells per evitar la propagació del mosquit tigre

9/5/2013

L´Ajuntament d´Abrera engega un any més la campanya informativa per a la prevenció de la propagació del mosquit tigre. El nivell d´afectació d´enguany d´aquesta espècie i la seva expansió dependrà de les temperatures, les precipitacions i les mesures preventives que s´adoptin. I és que la prevenció és el millor mètode per al control d´aquest mosquit.

El més important i efectiu és evitar la posta d´ous i el creixement de les seves larves aquàtiques eliminant tots els punts d´aigua on pot créixer. Per això cal buidar els recipients de l´exterior que puguin acumular aigua, encara que siguin de petites dimensions, tapar amb teles mosquiteres els safareigs i basses petites, i evitar acumulacions d´aigua en zones de drenatge o canals de desguassos.

Per evitar les picades és recomanable que es porti roba de màniga llarga i pantalons llargs, millor si són de color clar, així com mitjons. I els repel·lents només s´han de fer servir a l´exterior seguint les recomanacions d´ús.

Per curar les picades cal rentar i desinfectar la zona afectada, i si les molèsties persisteixen es pot consultar el metge o el farmacèutic.

El mosquit tigre.pdf

Dijous, 9 de maig de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25