Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 05:16 h

NOTÍCIES

  • IMG_8132

Més de 500 petits caramellaires actuen a Abrera

1/5/2013

Més de 500 petits caramellaires de 7 municipis del Baix Llobregat, Anoia i Vallès Occidental van participar a la 43a Trobada que va organitzar aquest 1 de Maig Caramelles d´Abrera amb la participació de l´Esplai Voltrera, els Gegants i Grallers, i l´Ajuntament.

Animats pel bon temps, durant tot el matí, les colles de cantaires dels Hostalets de Pierola, Viladevacalls, Sant Esteve Sesrovires, Martorell, Castellbisbal, Castellví de Rosanes i Abrera van recòrrer el centre del poble acompanyats dels Gegants i els Grallers d´Abrera i el grup d´animació “Els cosins”. Els petits cantaires van actuar a les places del Doctor Trueta, l´Església, Rafael Casanova i parc Walt Disney davant l´estusiasme dels familiars i assistents.

La plaça de Pau Casals va acollir l´acte central de la festa amb la cantada final de la cançó de la trobada 2013 creada per a l´ocasió per l´abrerenc Jordi Sucarrats i que porta per títol “Quina gran colla!. Posteriorment hi va haver parlaments d´autoritats, com el de l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler, es va fer un reconeixement a la responsable de les caramelles d´Abrera, Maria Miró, i el lliurament d´obsequis als cantaires participants. També es va sortejar una panera elaborada amb productes donats per empreses i botigues d´Abrera” i es tancar la festa amb un dinar de germanor a la mateixa plaça.

Dimecres, 1 de maig de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25