Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 03/07/2020 | 15:53 h

NOTÍCIES

  • 2013-04-28 12.26.05

Bona resposta de la Fira d´intercanvi de l´associació de Fibromiàlgia

29/4/2013

Bona resposta de la primera Fira Solidària d´intercanvi que ha organitzat aquest diumenge l´Associació de Fibromialgia i Fatiga Crònica d´Abrera (AFFA) en col·laboració amb l´Ajuntament. Els organitzadors preveuen organitzar-la de manera continuada el segon diumenge de mes en veure que els productes que s´ofereixen poden cobrir necessitats de veïns que no els poden comprar.

La pluja va fer traslladar la trobada de la plaça Pau Casals al Gimnàs Municipal del col·legi Francesc Platón Sartí i va fer que molts veïns es quedessin a casa però entre els visitants es va comprovar la utilitat d´aquest mercat on tot s´aprofita. Durant el matí els veïns s´hi van anar acostant per portar roba, llibres, joguines, objectes de decoració, fins i tot una bicicleta o una trona per a infants que ja no feien servir i que per a d´altres serà molt útil.

Aquesta primera fira va complir els seus objectius: la funció solidària de col·laborar amb la gent i donar a conèixer l´entitat.
L´AFFA fa més de 4 anys que funciona a Abrera amb una vintena de membres que organitzen activitats per donar a conèixer aquesta malaltia i donar suport a afectats i familiars. La seva seu és a l´Hotel d´Entitats i s´hi pot contactar a través del 625 38 83 39 i de la pàgina
www.facebook.com/AFFAbrera

Dilluns, 29 d´abril de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25