Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/04/2019 | 19:11 h

NOTÍCIES

  • 1.1

Els alumnes d´Abrera visiten l´Ajuntament i s´entrevisten amb l´alcaldessa

19/4/2013

Els alumnes de 3r curs de l´escola Ernest Lluch han fet avui una visita guiada pel consistori dins de l´activitat “El meu Ajuntament” i han lliurat les seves propostes de municipi a l´alcaldessa, Maria Soler.

Aquesta activitat educativa està emmarcada en el programa Abrera Educa i s´adreça als alumnes de cicle mitjà de les escoles del municipi amb la finalitat de donar a conèixer als alumnes l´Ajuntament i la seva organització.

Abans de la visita al consistori, aquests alumnes de 9 anys reben a l´aula una introducció teòrica i fan dues pràctiques en grup, una d´elles un simulacre d´eleccions municipals en què els alumnes elaboren propostes per al municipi i les presenten a l´aula per ser escollits alcalde o regidors. Aquestes propostes les han exposat avui davant l´alcaldessa, Maria Soler, i la regidora d´Ensenyament, Guadalupe Marcos, a la sessió que han fet a la Sala de Plens. Conscients de la situació econòmica, la majoria de les peticions han anat en la línia de demanar que es creï més ocupació, millorar la sanitat i l´educació, que es construeixi la Tercera Escola d´Abrera i més ajudes per als col·lectius desfavorits. Els alumnes també s´han interessat per la feina que fa una alcaldessa i els regidors o com eren abans les Escoles Velles del municipi.

Els estudiants escollits regidors i alcaldes pels seus companys han pres lloc dels seus seients a la Sala de Plens i al final de l´acte, els petits visitants s´han endut un portafolis de record de la seva visita al consistori abrerenc.

Properament aquesta visita la faran també alumnes de l´Escola Abrera i de l´escola Francesc Platón i Sartí.

Divendres, 19 d´abril de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25