Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/06/2019 | 19:15 h

NOTÍCIES

  • adjudicataris

Nova adjudicació de 12 horts socials a Can Morral del Riu

8/4/2013

L´Ajuntament d´Abrera ha fet una nova adjudicació d´horts socials a la zona de Can Morral del Riu. En concret s´han lliurat un total de 12 parcel·les, incloent 3 horts adaptats, per als veïns que ho havien sol·licitat. L´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; i el regidor de Territori i Medi Ambient, Jesús Naharro; ha estat els encarregats de lliurar les claus als seus propietaris.

Per ordre de puntuació, cada adjudicatari ha anat triant la seva parcel·la. La concessió es fa per 2 o 4 anys, prorrogables, i comporta una taxa anual. Es proporciona a cada usuari aigua, compost, canyes tallades i un lloc tancat on guardar els estris.

Per optar-hi, entre d´altres requisits, els candidats han de ser veïns d´Abrera, majors d´edat, no disposar de cap altre terreny de conreu i tenir una renda familiar que no superi en cinc vegades el salari mínim interprofessional.

Aquest projecte social és obert a tots els veïns d´Abrera, tot i que pot resultar especialment interessant a la població de més edat (jubilats), a persones que es troben en situació d´atur i a famílies amb dificultats econòmiques.

La finca municipal de Can Morral del Riu comprèn la masia, destinada a equipaments públics; el bosc, zona verda urbana del nou barri de Can Morral; i el terreny agrícola, que és la zona d´espai natural protegit, i on es troben els 73 horts socials.

Dimarts, 8 d´abril de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25