Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 17/11/2019 | 02:50 h

NOTÍCIES

  • 2013-03-Carminada-de-Primavera-108

Un total de 400 participants, a la Caminada de Primavera

8/4/2013

Un total de 400 persones van participar diumenge a la XIVa Caminada de Primavera que organitza l´Ajuntament en col·laboració amb el Centre Excursionista d´Abrera i Protecció Civil fins al monestir de Montserrat.

El bon temps va acompanyar els participants durant tot el recorregut i malgrat el fred de primera hora del matí, el sol va lluir radiant  durant tot el recorregut. Com cada any, es va sortir puntualment a les 7 del matí del Pavelló Esportiu Municipal. A Abrera es va sortir pel barri del Rebato; es va passar per Esparreguera i la parròquia de San Cornel·li de Collbató. Aquí es va fer una parada per a esmorzar i es va afegir un altre grup de participants que iniciaven aquí el recorregut cap el camí Vell del Monestir.

Des de Collbató el recorregut va seguir el camí vell, que fins al segle XVIII era la millor ruta d´accés al Santuari, per Sant Joan, el Pla de Sant Miquel i finalment fins a l´estació del Cremallera, a Montserrat, on tots els participants van rebre una samarreta commemorativa de la caminada.

Els primers participants van arribar al monestir a les 10.20, on van recollir la samarreta de la caminada.  Els últims en fer els prop de 17 quilòmetres des d´Abrera van tancar la caminada a les 12.30 hores.

Dilluns, 8 d´abril de 2013


 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25