Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 15/11/2019 | 15:54 h

NOTÍCIES

  • II Concurs d'Auques de Montserrat 2019

II Concurs d'Auques de Montserrat

16/10/2019

Les biblioteques d’Abrera i Sant Vicenç de Castellet convoquen als seus usuaris i usuàries al II Concurs d’Auques de Montserrat amb l’objectiu de potenciar el coneixement del seu entorn natural, el Parc Natural de Montserrat.

El concurs està adreçat a l’alumnat d’educació primària, que per l’auca haurà de seguir un text escrit per Jordi Vallverdú, basat en el Parc Natural de Montserrat. La tècnica és lliure. Trobareu la base i el text de l’auca a la Biblioteca Josep Roca i Bros (Federico Garcia Lorca, 17).

 

Les auques es treballaran a casa i no es podran plastificar. Únicament es treballarà una cara de l’auca i a la part inferior s’hi haurà de fer constar el nom i cognom de l’infant, el telèfon i email dels seus pares/tutors.

 

El jurat estarà format pel personal de les biblioteques incloses en el projecte “Parc i biblioteques de Montserrat”. Hi haurà 3 premis per cada municipi, diferents en tres categories, segons les edats dels infants que hi participin. Cal presentar les auques a la biblioteca abans del dissabte 30 de novembre.

 

El lliurament de premis es realitzarà el dijous 13 de desembre. Totes les auques presentades quedaran exposades a la biblioteca durant el mes de desembre i gener i les guanyadores faran l’exposició itinerant a les diferents biblioteques del projecte “parc i biblioteques de montserrat”. Totes les auques passaran a ser propietat de la biblioteca.

 

Per a més informació podeu dirigir-vos a les vostres biblioteques!

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25