Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 28/03/2020 | 22:57 h

NOTÍCIES

  • kinder session 1

Kinder Sessions i Audicions dels alumnes de l´Escola de Música

20/3/2013

Un trentena d´alumnes de l´Escola Municipal de Música han participat aquest mes de març  a la Kinder Session organitzada al Casal de Joves d´Abrera.

Els alumnes durant prop de dues hores i mitja van fer les seves actuacions, alguns en format de solo, d´altres acompanyats pels professors o altres companys. Hi va participar també el Taller d´Orquestra, 2 combos i el Grup de cambra de guitarres.

Amb la Kinder Session l´Escola Municipal de Música vol fomentar entre els alumnes el plaer de fer música i la inciativa d´aquests per tocar aquells temes que els agraden en un ambient distès.


Audicions d´Instruments i d´Adults

L´Escola Municipal de Música també ha realitzat aquest mes de març diferents Audicions d´Instrument i d´Adults, on els alumnes a partir de 6 anys, joves i adults han realitzat les seves actuacions mostrant el treball fet a classe d´instrument durant el trimestre.

Les audicions formen part de l´avaluació de l´alumne però estan obertes al públic per tal que tothom pugui gaudir de les interpretacions que fan que en alguns casos poden considerar-se ja de concert.

Dimecres, 20 de març de 2013

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25