Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 25/06/2019 | 00:08 h

NOTÍCIES

  • jam session1

25 músics s´apleguen a la Jam Session del Casal de Joves

19/3/2013

Prop de 25 músics d´Abrera, Olesa, Esparreguera i Martorell, entre d´altres localitats, es van aplegar el passat divendres 15 de març  a la Jam Session que va organitzar l´Escola de Música al Casal de Joves d´Abrera.

De forma improvisada, es van anar succeint les interpetacions de temes d´estils diversos com el Jazz, el Blues, el Rock, el Reggae i també el Folk Català.

Durant més de 4 hores alumnes, professors, músics aficionats o professionals van anar col·laborant plegats, interpretant, improvisant, interactuant entre ells per fer música i fer gaudir al nombrós públic assistent.


Concert del Quartet Altimira

El dissabte 16 de març l´Escola de Música va realitzar el 3r Concert del Cicle de Concerts de la Catalunya interior que organitza conjuntament amb les Escoles de Música de Navàs i St. Guim de Freixenet. En aquesta ocasió el concert va anar a càrrec d´un Quartet de Corda que ens van oferir un programa amb obres de Wolfgang A. Mozart i Antonin Dvórak.

Va ser una excel·lent ocasió per gaudir de la música de dos grans compositors interpretada amb tota la destresa tècnica i sensibilitat musical dels músics del Quartet Altimira.

Amb l´objectiu de fomentar l´hàbit d´escoltar i gaudir de la música en viu, l´Escola de Música continuarà amb la programació del Cicle de Concerts amb el grup NAKKI, que oferirà un concert de música tradicional el proper dissabte 13 d´abril a les 19h a l´Auditori del centre Polivalent.

Dimarts, 19 de març de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25