Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/10/2020 | 09:03 h

NOTÍCIES

 • "Viu l'estiu!" a la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera
 • PER ACTIVITAT DIA 28-08-19.jpeg
 • file3.jpeg

  + 3

 • IMG-20180807-WA0016.jpg
 • IMG-20180807-WA0013.jpg
 • Cartell Viu Estiu Ràdio ABrer Piscina 2019.jpg

Gaudeix del programa "Viu l'Estiu" de Ràdio Abrera a la Piscina Municipal d'Estiu

7/8/2019

Tots els dimecres del mes d'agost la Gemma Vilallonga i el seu programa estival "Viu l'Estiu" deixen els estudis de Ràdio Abrera (c.de Casamada, 14) per a instal·lar-se a la Piscina Municipal d'Estiu i així amenitzar els dies de més calor, amb molt bon ritme i regals exclusius!

Avui dimecres 7 d'agost el programa “Viu l’Estiu” de Ràdio Abrera, que durant el mes d'agost condueix la Gemma Vilallonga de 10h a 14h de dilluns a divendres, es trasllada, en directe a la Piscina Municipal d’Estiu, on tots els dimecres del mes d'agost, d'11h a 14h, podreu gaudir a la piscina de música, jocs i animació, i amb la vostra participació podreu aconseguir regals exclusius de la nostra emissora.

 

Enguany, comptarem amb la col·laboració de dues entitats abrerenques: avui dimecres 7 d’agost de 12h a 13h, vine a refrescar-te amb la masterclass de salsa oberta a tothom a càrrec de Manu Reel, de les Juventudes Rocieras d’Abrera; i el dimecres 28 d’agost, per acomiadar-nos de la piscina, podràs unir-te a una divertida classe de Zumba per a tots els públics amb l’Associació Vive y Baila d’Abrera, també de 12h a 13h.

 

Les activitats són gratuïtes però cal abonar l’entrada de la piscina o presentar-hi l’abonament.

 

Vine a veure’ns i participa. T’hi esperem!!!!

 

La millor música i tota la informació també a l'estiu

Durant tot el mes d'agost, la graella de Ràdio Abrera es completa amb la “Fórmula Migdia” de dues a cinc, amb tres hores de música non-stop. Jordi Bosquet ens porta una versió de dues hores de “El Megatop” amb tots els èxits de l’estiu de “El Top” concentrats de cinc a set de la tarda. De set a vuit, l’Óscar Navarro continua amenitzant les tardes d’estiu amb el seu “Lima-Limón Fresh!”. A partir de les vuit del vespre i fins a les deu de la nit, la millor selecció de música a la “Fórmula Estiu”. I a les nits i tot el cap de setmana, música non-stop per gaudir de l’estiu amb Ràdio Abrera.

Tot això acompanyat dels butlletins “Abrera Informació” dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera amb l'Óscar Navarro i l'Anabel Gómez: del 29 de juliol al 30 d’agost, els trobaràs cada hora des de les deu del matí fins les set de la tarda, després dels butlletins horaris de Catalunya Informació. I els caps de setmana i festius, podreu estar al dia a través dels butlletins de Catalunya Informació que us oferiren en col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local des de les vuit del matí fins a les deu de la nit.

 

 

graella agost 2019 ràdio abrera

 

 

Escoltan's!

Com sempre, tota la programació de Ràdio Abrera la podeu sintonitzar en directe al 107.9 de l’FM, a radioabrera.cat i també a l’aplicació gratuïta de Ràdio Abrera, o bé a la carta a la web i a l’app. I podeu consultar tota la programació del mes d'agost a la web, a la secció de “Programació”.

 

No és excusa si marxes de vacances! Emporta't amb tu Ràdio Abrera!


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25