Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 19/01/2019 | 17:40 h

NOTÍCIES

  • IMG_7709

Una cinquantena d´abrerenques participen al Sopar de Dones

11/3/2013

Una cinquantena d´abrerenques es van donar cita divendres dia 8 de març per a celebrar el tradicional Sopar de Dones, dins els actes de commemoració del Dia de la Dona. Aquesta celebració, que ja va per la seva cinquena edició, està organitzada per l´associació Dones i Futur en col·laboració amb l´Associació Abrera Contra la Violència de Gènere i l´Ajuntament.

La trobada de germanor es va celebrar al restaurant Sant Ermengol i va comptar amb l´assistència de l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; la regidora d´Acció social, Dones i Igualtat, Cristina Bigordà; la regidora de Joventut i Gent Gran, Montse Navarro; i la de Cultura, Guadalupe Marcos, entre d´altres.

Aquest sopar s´inclou dins dels actes de commemoració del Dia de la Dona Treballadora que se celebra el 8 de març a Abrera i que enguany ha comptat amb una xerrada-esmorzar intercultural, la lectura del manifest, una exposició a la biblioteca Josep Roca i Bros o un Teatre-Fòrum a l´Auditori del Centre Cultural a càrrec de la companyia Alba Valldaura i l´obra “Iaia, memòria històrica”.

Dilluns, 11 de març de 2013

   • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25