Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 14/08/2018 | 15:59 h

NOTÍCIES

  • pla inclusio social

Abrera treballa en l´elaboració d´un Pla d´Inclusió Social

4/3/2013

L´Ajuntament d´Abrera, a través de la regidoria d´Acció Social,  està portant a terme un Pla d´Inclusió que té per objectiu realitzar una diagnosi socioeconòmica del municipi per a detectar els factors de risc social i planificar les respostes.
 
Per a la seva redacció es compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona amb qui es treballa les dades quantitatives i qualitatives. Un cop recollides, ara es contrasten en uns tallers de treball tècnic integrats pels diferents departaments de l´Ajuntament, representants dels centres educatius, del CAP, el Casal d´Avis, Cabalbaix,i l´Equip d´Assessorament Psicopedagògic (EAP). Aquest primer taller ha servit per posar en comú les dades i indicadors i treballar sobre la realitat que descriuen. Aquest mes de març també és previst fer un altre taller amb les entitats del municipi i el Tercer Sector.

De tota aquesta recopilació d´informació sortirà el Pla d´Inclusió Social que planificarà les estratègies i accions a dur a terme al municipi.

Aquest Pla ha de servir per sumar esforços per part de l´Ajuntament, entitats, altres administracions i la ciutadania en general en la lluita contra les desigualtats socials cada vegada més creixents per la crisi econòmica. Així mateix, ha d´ajudar a entendre de quines formes es manifesta l´exclusió a Abrera i intervenir en les causes a partir del treball conjunt amb els agents socials, econòmics i polítics.


Dilluns, 4 de març de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25