Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 16/07/2019 | 16:45 h

NOTÍCIES

  • banner pacte ocupació 1

Es crea el Pacte Local d´Ocupació d´Abrera

28/2/2013

Avançar cap a l´ocupació de qualitat i oferir solucions als col·lectius amb més dificultats, aquesta és la finalitat del Pacte Local per l´Ocupació d´Abrera en què participen l´Ajuntament i els principals agents econòmics, polítics i socials. L´objectiu és establir sinergies que beneficiïn a la població aturada i a la població activa, millorar la qualitat i l´estabilitat laboral, determinar itineraris d´inserció i formació i identificar noves necessitats emergents.

Per aconseguir aquests objectius s´ha creat un Consell Permanent integrat pels agents socials i econòmics implicats en la creació i preservació de l´ocupació al municipi com són l´Ajuntament d´Abrera, els sindicats UGT, CCOO, USOC, CSIF, l´Associació d´Empresaris d´Abrera Comerç i Pimec, els partits polítics, l´Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona.

Aquest Consell, que  serà l´òrgan que impulsi, coordini i avaluï les accions del Pacte Local, es va presentar ahir a la Sala de Plens.

El pla de treball preveu crear aquest espai de debat, discussió i planificació d´estratègies per assolir la plena ocupació, la millora de la qualitat i de la productivitat del treball i la cohesió i inclusió social.

En aquesta línia, des de l´Ajuntament ja s´estan fent actuacions concretes tant en l´àmbit de la inserció com en el de la formació, fent especial incidència en la inserció laboral dels col·lectius amb més dificultats per trobar feina com són els joves, les dones i les persones més grans de 45 anys. També s´està treballant en la prospecció d´empreses i polígons del municipi per saber quines són les seves necessitats, quina formació requereixen els seus treballadors o els serveis que ha de donar l´administració.

Dijous, 28 de febrer de 2013

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25