Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 16/09/2019 | 10:29 h

NOTÍCIES

  • Primera sessió del taller formatiu 'Comptabilitat per a associacions'
  • Primera sessió del taller formatiu 'Comptabilitat per a associacions'
  • Abrera Participa

Primera sessió del taller formatiu 'Comptabilitat per a associacions'

13/6/2019

La Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17) va acollir el dimarts 11 de juny de les 18 h a les 20 h el taller formatiu 'Comptabilitat per a associacions', adreçat a totes les entitats abrerenques. Des de l'Ajuntament d'Abrera organitzem aquest taller formatiu amb el suport de la DIBA Oberta (Diputació de Barcelona).

La primera sessió del taller es va impartir el dimarts passat. Gairebé 50 persones van assistir al taller en representació de diverses entitats abrerenques. Els i les assistents van poder conèixer les obligacions comptables de les associacions i van tenir la possibilitat de formular preguntes i resoldre dubtes amb la docent.

 

La propera sessió de taller es realitzarà el dimarts 18 de juny, com a continuació de la primera. L'objectiu és donar a conèixer a les entitats sense ànim de lucre del nostre municipi les seves obligacions comptables i ajudar a entendre els principis bàsics de la comptabilitat.


Les sessions compten amb temari teòric i casos pràctics. Es treballen exemples de pressupostos d'associacions etc. El taller anirà a càrrec de la Fundació Catalana de l'Esplai.

 

Les persones o associacions interessades en realitzar aquest taller formatiu han de posar-se en contacte amb el departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera. Per confirmar l'assistència al taller podeu trucar al telèfon 93 770 03 25 ext. 1114 o podeu enviar un email. al correu del departament feu clic aquí.

 

Entre totes i tots fem Abrera!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25