Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 19/09/2019 | 12:39 h

NOTÍCIES

  • Segona xerrada de formació d'associacions d'Abrera
  • Segona xerrada de formació d'associacions d'Abrera

Bona acollida de la segona xerrada informativa sobre la formació d'associacions d'Abrera

29/5/2019

El passat dimarts dia 28 de maig, de 18.00 h a 19.30 h, el Casal de Joves d’Abrera (plaça del Rebato, 1) va acollir la segona xerrada sobre la formació d'associacions del municipi.

Les xerrades han anat a càrrec de la advocada Eva Papiol. La primera sessió va tenir lloc dimarts 30 d'abril de 18.00 h a 19.30 h, a la Sala d'Estudis del Casal de Joves (pl. del Rebato, 1). Van assistir 4 grups d'associacions en diferents estats de formació, alguns en estat més avançat que uns altres i es va crear una dinàmica de debat molt interessant.

 

Van parlar de temes com la Llei de transparència i el camí a seguir desde cero per a formalitzar una associació. 

 

La segona sessió es va realitzar el passat dimarts 28 de maig, de 18.00 h a 19.30 h, a la Sala d'Estudis del Casal de Joves (pl. del Rebato, 1). Van assistir dues associacions més i també la resta que van participar-hi a la primera sessió.. 

 

En aquesta xerrada es va parlar de Fiscalitat de les associacions i altres obligacions formals.

 

Després de realitzar les dues sessions, des del Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Abrera continuarem treballant en aquesta iniciativa ja que creiem convenient i que serà de molt profit i productiu per a totes les associaciones realitzar trobades mensuals o bimensuals per a poder compartir experiències i resoldre dubtes.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25