Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 04:19 h

NOTÍCIES

  • IMG_7186

Abrera, seu de la fase prèvia del Campionat d´Espanya de sub23 de futbol sala

10/1/2013

De l´11 al 13 de gener Abrera acull la fase prèvia del Campionat d´Espanya de Seleccions Territorials sub23 femenines de futbol sala que organitza la Federació Catalana de Futbol i la Real Federación Española de Fútbol.

El Pavelló Municipal d´Esports acollirà aquests dies a tres seleccions: Divendres, dia 11, jugarà la selecció de València contra la de La Rioja; dissabte, serà el torn de la selecció de Catalunya contra l´equip que hagi perdut la primera ronda; i diumenge, Catalunya s´enfrontarà a l´equip guanyador del primer encontre. Tots els partits se celebraran a les 12.00h del migdia i l´entrada és gratuïta. El primer de cada grup passarà a la final que es jugarà el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Segons els organitzadors, Abrera ha estat escollida com a seu d´aquesta fase prèvia del campionat junt amb ciutats com Cáceres i Alcorcón per la seva bona ubicació, pel bon estat de les seves instal·lacions esportives, i per la bona entesa que hi ha amb l´Ajuntament i l´entitat Futbol Sala Abrera.

Des de la Federació i el consistori abrerenc han destacat l´aposta que es fa per l´esport de base i el benefici que té per a la salud dels joves.

A l´acte de presentació, celebrat aquest matí a l´Ajuntament d´Abrera, ha assistit el president del subcomitè del Campionat d´Espanya de les Seleccions Territorials de Futbol Sala, Gonzalo Azkárate; el president  de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; el president del Futbol Sala Abrera, Oscar Morales; i el regidor d´Esports, Paco Sánchez.


(d´esq a dreta) Gonzalo Azkárate, Maria Soler i José Miguel Calle

Dijous, 10 de gener de 2013

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25