Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 18/01/2019 | 00:19 h

NOTÍCIES

  • imatge

Multitudinària rebuda dels Reis de l´Orient a Abrera

5/1/2013

Centenars d´abrerencs i abrerenques van sortir al carrer en la vetllada més màgica de l´any per rebre ses majestats  els Reis d´Orient que van arribar a Abrera en tren. Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar en tren a l´estació on ja hi era tothom concentrat i van ser rebuts per les autoritats del municipi. L´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler, els va donar la benvinguda en nom del poble d´Abrera i els va lliurar la clau màgica que obre totes les llars. Soler va aprofitar per demanar als reis un any 2013 millor que l´anterior, i feina per als joves i pares que estan desocupats. 

Desprès de saludar tots els veins, la cavalcada va engegar amb el patge Viu-Viu seguit de l´Estrella de l´Orient. Conformava l´àmplia comitiva la carrosa de l´Escola de Música, la carrosa dels regals, la dels carbonaires, les tres carroses dels Reis, un grup d´animació i un altre de precussió i una banda de música.

La comitiva reial va iniciar el recorregut pel centre del municipi: passeig de l´Estació, carrer Llobregat, carrer de Josep Tarradelles, Avinguda de la Generalitat, carrer de Sant Jaume, carrer Rebato, avinguda de la Generalitat, paseig de l´església i carrer Major.

Abans de fer el recorregut per totes les cases del municipi per deixar-hi els regals, els Reis també van visitar els casals socials de Can Vilalba, Santa Maria de Vilalba i Ca n´Amat.

 

Dissabte, 5 de gener de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25