Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/04/2019 | 19:09 h

NOTÍCIES

  • banner dijous gras avis sta maria

Berenar de Dijous Gras i festa de Carnestoltes

7/3/2011

Una quarantena d´avis del barri de Santa Maria de Vilalba van celebrar el passat 3 de març el Dijous Gras. Aquesta celebració dóna pas a les festes de Carnestoltes del cap de setmana.

L´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler, va ser l´encarregada de donar pas a aquest tradicional berenar de truites i botifarra. A la trobada, també van assistir la regidora de Serveis Socials, Maribel Bengado, i el regidor de Promoció Econòmica, Antonio Merino, que van compartir una tarda de germanor amb els residents del barri.

La festa de Dijous Gras dóna pas al Carnestoltes que arriba a Abrera aquest cap de setmana amb la rua de Carnestoltes de dissabte.
La celebració comença les 16.30h a la Plaça de Rafael Casanova i arriba fins a la Plaça de Pau Casals on té lloc el concurs de disfresses amb quatre categories i premis per als tres millors de cadascuna d´elles. A més, a partir de les 23h hi ha Ball i Concurs de Disfresses de l´Ateneu Magarola d´Abrera al gimnàs del col·legi Francesc Platón Sartí; i a les 23.30h., al Casal de Joves, hi ha Festa de Carnestoltes amb música a càrrec dels dj´s Dani i Emilio.
També al barri de Can Vilalba, dissabte a les 17h hi ha Carnaval Infantil, amb rua, concurs de disfresses i berenar, i a les 23h se celebra una Festa Jove al Casal Social del Barri.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25