Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/09/2018 | 23:15 h

NOTÍCIES

  • escaparate-21

Comerços guanyadors del II Concurs d´Aparadors de Nadal

2/1/2013

La botiga de roba i complements Bambi, la floristeria Corín Flors i Regals i la botiga de decoració per a la llar Cortinas Carmona, s´han endut el primer, segon i el Premi Popular, respectivament, del segon Concurs d´Aparadors de Nadal que ha organitzat el departament de Promoció Econòmica de l´Ajuntament d´Abrera.

El jurat ha valorat criteris com l´originalitat, la creativitat i la innovació; la qualitat artística; la utilització de materials propis de l´activitat del comerç per a decorar l´aparador i respectuosos amb el medi ambient, i l´adequació a la temàtica festiva.

El Premi Popular ha estat per aquella botiga que més vots ha rebut a través de la pàgina web municipal i de la bústia dipositada al Mercat Municipal d´Abrera.

Com a premi, les tres botigues guanyadores tindran publicitat de l´establiment a l´emissora municipal Ràdio Abrera durant dos mesos, dues entrades per al teatre a la Sala Municipal, i el distintiu com a guanyadores del concurs, a més d´una dotació econòmica de 200 euros per al primer classificat, i 100 per al segon.

Dimecres, 2 de gener de 2013


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25