Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 06/12/2019 | 01:29 h

NOTÍCIES

  • Taller per a famílies 'Internet Segura'
  • Taller per a famílies 'Internet Segura'

La Casa de Cultura acull el taller per a famílies "Internet segura"

13/3/2019

La Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17) va acollir aquest dimarts 12 de març el taller per famílies "Internet segura", organitzat pels Mossos d'Esquadra i els centres educatius amb la col•laboració de l'Ajuntament.

En aquest taller, un agent del cos dels Mossos d’Esquadra va donar consells per saber com orientar millor els infants i els adolescents en l'ús d’Internet i les xarxes socials. L'objectiu és que els pares i mares vetllin perquè els joves en facin un ús correcte.

També es va presentar el projecte “Internet segura: de tu a tu”, que s'ha començat a implantar a l’institut i que consisteix a formar alumnes en el bon ús de les xarxes per tal que ells ensenyin els més petits “de tu a tu”, entre iguals.

L’auditori de la Casa de Cultura es va omplir. Més de 40 persones van assistir a la xerrada. Alguns agents de la Policia Local del nostre municipi també van assistir-hi i el Caporal coordinador va aprofitar l’ocasió per donar a conèixer l’impuls de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la policia i també els dos agents que s’han format en educació viària i que formaran part del projecte d’Educació viària que s’està coordinant amb la tècnica d’educació municipal.

 

La xerrada forma part del programa #aquiproubulling, en el qual hi participen tots els centres d'ensenyament d'Abrera. A més, el programa compta amb un equip de referència municipal format per membres de la comunitat educativa: pares i mares, inspecció d’Educació, membres dels equips directius dels centres, regidor i tècnica d’ensenyament, i un membre del grup impulsor del Projecte educatiu d’Abrera. 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25