Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/06/2019 | 19:43 h

NOTÍCIES

  • Visita de l'Escola Francesc Platón i Sartí a l'Ajuntament d'Abrera amb l'activitat 'El meu Ajuntament'

Avui ens han visitat els alumnes de l'Escola Francesc Platón i Sartí dins l’activitat ‘El meu Ajuntament’

6/2/2019

Aquest matí ha tingut lloc la primera visita de l'any 2019 en el marc d' ‘El meu Ajuntament’, adreçada als alumnes de tercer curs d’Educació Primària de les escoles del nostre municipi. L'activitat té la finalitat de presentar als nens i nenes d'Abrera com és l’Ajuntament i la seva organització.

Gairebé 80 alumnes i dues mestres de l'Escola Francesc Platón i Sartí ens han visitat avui, dimecres 6 de febrer. Els nens i nenes han fet una visita guiada per l’Oficina d’Atenció Ciutadana (l’OAC), la Sala de Juntes de Govern Local i la Sala de Plens, on els ha rebut l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la tècnica municipal Maria Edo.

Treball a les aules
‘El meu Ajuntament’ comença a l’aula de l’escola, on la tècnica d’educació municipal explica als nens i nenes com funciona l’administració local. A més, els alumnes realitzen unes eleccions municipals a classe, escollint un alcalde o alcaldessa amb el seu equip de govern que, durant la visita al consistori, ocupen el seu lloc corresponent a la Sala de Plens.

Els nens i nenes han presentat el seu ”programa electoral” a l’alcalde, amb diverses propostes per fer d’Abrera un poble millor. També van fer diverses preguntes a Jesús Naharro sobre la seva feina.

Les aportacions dels alumnes i les preguntes que han fet a l’Alcalde s’emetran el proper diumenge 17 de febrer a Ràdio Abrera (107.9 FM, www.radioabrera.cat i a l'Aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils).

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera agraïm l’interès de les escoles per donar a conèixer el nostre consistori a les menudes i menuts del municipi!

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25