Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 10:08 h

NOTÍCIES

  • aliments

Campanyes de recollida d´aliments per a famílies necessitades

29/11/2012

Aquests dies s´estan duent a terme a Abrera diverses iniciatives per a recaptar aliments. Divendres 30 i dissabte 1, Càritas Abrera col·labora amb el Gran Recapte d´Aliments que es fa a tot Catalunya. Els punts de recollida s´han instal·lat durant les dues jornades al Mercat Municipal d´Abrera i al Montserrat Centre Abrera, davant els respectius supermercats.

Dissabte, a les 18.00h, tindrà lloc a la Sala Municipal d´Abrera l´“Operació Quilo”, amb l´actuació del grup de teatre del Casal d´Avis que estrenarà el seu nou espectacle de varietats musicals. El preu de l´entrada és un quilo de menjar.

D´altra banda, els Mossos d´Esquadra i la Creu Roja del Baix Llobregat Nord duen a terme una nova edició de la campanya de recollida d´aliments als diferents municipis de la comarca, entre ells Abrera. El lema de la campanya és “Un petit esforç, una gran ajuda” i l´objectiu és aconseguir una aportació extraordinària per a ajudar a fer front les necessitats més bàsiques de les famílies dels municipis del Baix Llobregat Nord. Les persones i entitats interessades a col·laborar s´han d´adreçar a les seus dels Mossos i Creu Roja a Martorell.

En tots els casos es convida a tots els ciutadans a fer les seves aportacions d´aliments bàsics com ara llegums seques, oli, llaunes de conserva de peix i tomàquet natural. També es demanen productes d´alimentació infantil com ara llet, galetes o cacau en pols, i productes d´higiene bàsics com ara sabó o bolquers.

Dijous, 29 de novembre de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25